Ny webshops leverantör!

I dagslägen använder sig Scrapperiet av leverantören e-butik. Jag är väldigt nöjd med allt utom priset, de är lite väl dyra för min smak. Så jag har kollat runt en massa nu, och bestämt mig för att flytta min webshop till wikinggruppen! Känns som ett bra beslut, de har samma funktioner som de jag är [...]

Kurser och mässor!

Nu har jag uppdaterat butiken med information om mässor som Scrapperiet kommer att vara på, och om kurser vi kommer att anordna! Kika in i butiken, eller klicka på länken här nedan:
http://www.scrapperiet.se/page.asp?pge_id=20
Kurserna kommer att hållas av Lotta Nilsson, och av Helen Lindén!

Nu har här scrappats!

Nu äntligen ska jag scrappa lite, har inte hunnit med det på länge! Men jag har fått hem så fina saker, så nu kan jag inte hålla mig längre! Får ta mig tid helt enkelt, det ska ju göras, måste visa upp allt fint ju! =)
Detta har jag valt ut att jobba med, går i [...]

Scrap - och stämpelmässa i Helsingborg!

Ni missar väl inte att boka upp Söndagen den 27 Mars? Då är det nämligen dags för för Scrap- och Stämpelmässan i Helsingborg! All nödvändig information hittar ni här:
http://www.scrapochstampelmassan.se/
Jag och min kära sambo kommer vara en av ca 11 utställare, och detta blir vår första mässa, så vi är väldigt spända och förväntansfulla inför detta!
Hoppas [...]

Ny design!

Nu har jag gett Scrapperiet.se en ny design! Väldigt nöjd är jag, den är sådär lagom, inte för mycket.
Detta firar vi ju givetvis med lite rabatter! Handla för 300 kr och få 50 kr tillbaka! Eller handla för 500 och få 100 kr tillbaka!! Ett gyllene tillfälle att fylla på med papper och [...]